Corona Virus

 

 

COVID-19

 

Wat betreft HOVON:

Het HOVON Data Center (HDC) en dus ook de HOVON Safety desk blijft onveranderd operationeel om de veiligheid van de patiënten in een HOVON studie te waarborgen.

De levering van studiemedicatie wordt nauwlettend opgevolgd en indien nodig zal tijdig hierover bericht worden.

Centrale lab faciliteiten zijn onveranderd operationeel. Vooralsnog is het mogelijk om patiënten in de HOVON studies te includeren.

 

Wat betreft deelnemende site:

Indien jullie nav COVID-19 situatie de inclusie voor een studie tijdelijk stopzetten graag het HDC per email hierover informeren (mail naar hdc@erasmusmc.nl).

Verder, indien er per protocol bepaalde studie visites/handelingen niet (kunnen) plaatsvinden nav COVID-19 situatie graag documenteren in de patiënten file.

 

Contact: 

Gegeven de situatie rondom Corona virus zijn het HOVON Centraal Bureau (HCB) en het HOVON Data Center (HDC) tijdelijk telefonisch niet bereikbaar.

Graag alle (urgente) vragen via email, deze zullen zsm door het team opgepakt en verwerkt worden. Wij hopen op jullie begrip voor deze situatie.

Voor studie specifieke vragen kun je contact opnemen met de trial manager van de studie of via het algemene HDC email adres (hdc@erasmucmc.nl – voeg HOVON studie nr toe).

 

 

Met vriendelijke groet, Marleen Breems (HOVON General Director) en Bianca Backx (manager HDC)


SLUITEN
sluit venster

Log in

Gebruikersnaam Wachtwoord Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen

Zoek in de HOVON website

Nascholing


De HOVON organiseerde jarenlang een tweejaarlijkse nascholingscursus.
Vanaf 2007 is deze opgegaan in een jaarlijks congres dat de HOVON en de NVvH samen in januari organiseren. Vanaf 2018 zal dit jaarlijkse congres worden georganiseerd door Stichting DHC.

Daarnaast zijn de halfjaarlijkse HOVON-dagen een goede manier om up to date te blijven omdat daarop de nieuwste ontwikkelingen en studies aan de orde komen, samen met de resultaten van lopende studies.
Vanaf 2016 vindt de HOVON dag jaarlijks plaats in het voorjaar.

 

Data voor komende HOVON-dagen:
14 mei 2020

HOVON-Hematologie Scholingsdag

Datum: 7 oktober 2021

 

Datum voor het komende Hematologiecongres:

14DHC 22, 23 en 24 januari 2020

 

Voor meer informatie over het Hematologiecongres verwijzen wij u graag naar: www.hematologiecongres.nl