sluit venster

Log in

Gebruikersnaam Wachtwoord Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen

Zoek in de HOVON website

Welkom


Welkom op de website van de stichting Hemato-Oncologie voor Volwassenen Nederland (HOVON).

De stichting houdt zich bezig met het verbeteren en bevorderen van behandelmethoden voor volwassen patiënten met hematologische kwaadaardige ziekten, zoals leukemie en lymfklierkanker.

 

Voor wie

De website is in eerste instantie bedoeld voor belanghebbenden uit de medische wereld (artsen, verpleegkundigen, datamanagers, statistici, zorgverzekeraars, etc.) maar kan uiteraard ook door patiënten geraadpleegd worden.


Studies hematologische ziektebeelden

De spil van deze website wordt gevormd door informatie over de diverse HOVON studies van de verschillende hematologische ziektebeelden. Deze vindt u onder het tabblad Studies.

Medici kunnen onder tabblad Werkgroepen andere informatie over lopende studies raadplegen, algemene studie informatie opzoeken (zoals HOVON-richtlijnen, documenten en wetgeving) en behandelprotocollen nagaan.

Via tabblad Werkveld kunt u onder andere bekijken hoe er nieuwe studies worden ingebracht en hoe er deelgenomen kan worden aan de reeds lopende studies.

Patiënten kunnen deze info grotendeels ook inzien. Specifieke informatie voor patiënten vind u in tabblad Patiënt.

 

Beveiliging van informatie

Bepaalde informatie op deze site is beveiligd en kunt u alleen met een toegangscode inzien als u gelieerd bent aan HOVON, en bepaalde bevoegdheden hebt. Voor het aanvragen van een logon zie tabblad Help.

 

Pdf-documenten

Een aantal documenten die u van deze site kunt downloaden zijn in PDF formaat. Om deze files te kunnen lezen moet het programma Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt dit programma gratis downloaden op www.adobe.nl