sluit venster

Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten?

Vul hieronder uw e-mailadres in waarmee u bij HOVON geregistreerd bent, en klik op 'verstuur'. Uw inloggegevens worden dan direct naar dit adres gemaild.

e-mailadres

Terug naar het inlogscherm

 

Behandeladviezen in relatie met COVID-19 virusuitbraak 

 

In verband met de COVID-19 virusuitbraak heeft zowel het dagelijks bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Hematologie (NVvH) als ook HOVON een leidraad opgezet voor de behandeling van niet-COVID patiënten met hematologische ziekten. Tevens is een addendum opgesteld voor het gebruik van hematologische medicamenten bij patiënten opgenomen vanwege COVID-19 infectie.

 

Beide documenten zijn via deze link in te zien. Mochten er vragen of opmerkingen over bestaan, dan kunt u altijd contact opnemen met info@hematologienederland.nl

 

 

 


 

Behandeladviezen

 

 

HOVON heeft werkgroepen opgezet die bestaan uit experts op het gebied van Leukemie, Myeloma, CLL, Benigne Hematologie, Lymfomen, Stamceltransplantatie, Supportive Care en LLPC.

In deze werkgroepen worden de discussies gevoerd en ontwerpen gemaakt voor nieuwe studies. Ook worden er behandeladviezen gemaakt voor de behandeling van patienten buiten studieverband.

Onder tabblad behandeladvies vindt u de behandeladviezen voor de verschillende ziektebeelden.