sluit venster

Log in

Gebruikersnaam Wachtwoord Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen

Zoek in de HOVON website

Nieuws HDC algemeen

 

 

[Datum plaatsing] Nieuwsberichten:

 

[12nov11] Plaatsing overzicht van Priority studies

Voor alle studies waar het HDC de datamanagement voor doet, worden er data verzoeken uitgestuurd bij interim en eindanalyses. Wij begrijpen dat het prioriteren van studies soms lastig is als er vele verzoeken door de verschillende trial managers worden uitgestuurd. Om u daarbij enigszins in tegemoet te komen hebben we een overzichtslijst gemaakt met de zogenoemde bloedspoed en spoed studies (ofwel; extremely high priority en high priority). We hopen met dit overzicht, waarbij alle studies bij elkaar staan, een helder overzicht te geven. Mocht u hierover nog vragen hebben, of ideëen ter verbetering hebben, dan vernemen wij dat graag.

 

[25mrt09] Toevoeging 'patient gives consent for' items aan registratie gegevens

Voor alle nieuwe studies en studies waarbij er een nieuwe versie van het CRF wordt voorbereid, geldt het volgende: hierop zullen voortaan ook de vragen komen te staan gelijk aan degene van het ICF waar de patient wel/geen toestemming voor kan verlenen.

 

[25mrt09] Toevoeging medicatie schema's + lab manuals aan studies op Hovon website

Naast de verstrekking van template verpleegkundig werkdocumenten, zal het HDC extra service bieden door ook de medicatie schema's en lab manuals beschikbaar te stellen. Deze worden aangemaakt door het centraal indienende ziekenhuis en kunnen naar eigen wens door lokale ziekenhuizen worden aangepast.