DocuSign

HOVON gebruikt DocuSign 

HOVON maakt gebruik van DocuSign voor het ondertekenen van contracten en documenten. 


Implications for collaborators and sites

HOVON ondertekent akl zijn documenten met DocuSign. We zullen ook vragen of u DocuSign wilt gebruiken bij het ondertekenen van documenten. U heeft zelf geen DocuSign-account nodig, maar u ontvangt vanuit dit systeem wel een uitnodiging per e-mail om documenten te ondertekenen.

We begrijpen dat niet alle organisaties het gebruik van digitale handtekeningen zullen accepteren. Daarom biedt DocuSign ook de mogelijkheid om het document af te drukken, te ondertekenen en opnieuw te uploaden in het systeem.

Mogelijk bent u als contactpersoon betrokken bij HOVON-onderzoeken (bijvoorbeeld bij de toetsing van contracten), maar bent u niet bevoegd om te tekenen. In die gevallen biedt DocuSign de mogelijkheid om de documenten door te sturen naar de persoon die het document moet ondertekenen.


Instructies voor het gebruik van DocuSign

We hebben instructies opgesteld voor alle bovenstaande opties die u kunt volgen zodra u een uitnodiging ontvangt om een ​​document te ondertekenen via DocuSign. U vindt deze instructies hier:

Manual using DocuSign in Dutch
Manual using DocuSign in English


Questions

If you have any further questions, please email us at HOVONlegal@erasmusmc.nl if it concerns contracts. Or HOVON@erasmusmc.nl if it concerns operational documents.

 

 

Up