Contact


Als u vragen heeft over HOVON als stichting dan kunt u deze sturen naar HOVON@erasmusmc.nl.

Als u vragen heeft over deze website en de getoonde informatie kunt u ons altijd een bericht sturen via hdc@erasmusmc.nl of ons bellen +31 (0)10 704 1560.

HOVON respecteert uw privacy en zal daarom volgens de AVG passende maatregelen nemen om de privacy en veiligheid van uw persoonsgegevens op dit adresformulier te waarborgen.

Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

Voor patiënten: als u vragen heeft over onze onderzoeken, kunt u het beste contact opnemen met uw eigen behandelend arts. Hij/zij kan u het beste advies geven of uw vragen over het onderzoek beantwoorden. Omdat HOVON eindverantwoordelijke is bij het uitvoeren van onderzoek moeten we onafhankelijk en onbevooroordeeld blijven. Daarom kunnen we niet rechtstreeks in contact komen met patiënten die in onze onderzoeken worden behandeld. Onze excuses voor het eventuele ongemak.


Account verzoek


Voor personen die betrokken zijn bij het beheer van HOVON-onderzoeken, zoals artsen, onderzoeksverpleegkundigen, lokale coördinatoren en lokale datamanagers, adviseren wij u om een HOVON-website-account aan te maken om alle onderzoeksgerelateerde documenten van deze website te bekijken. Gebruik voor dit verzoek het e-mailadres van uw organisatie. We kunnen geen openbare e-mailadressen toestaan, zoals gmail, outlook, enz.


Account aanvraagformulier


Door deze login aan te vragen, verklaar ik deze login strikt persoonlijk te gebruiken. Ik zal het HOVON Data Center informeren in geval van adreswijziging, baanverandering of pensionering.

Up